Espai rururbà.

Espai rural dedicat a usos més propis de les zones industrials o urbanes. Hi podem trobar al costat de camps de conreu, magatzems agrícoles, autopistes, camps fotovoltaics, estacions depuradores d’aigües residuals o línies d’alta tensió.

També pot fer referència a la urbanització de l’espai rural, quan una àrea rural adopta la mentalitat, les activitats econòmiques i costums… del medi urbà. En una àrea rural d’aquestes característiques té lloc un creixement de l’espai edificat com a resultat de la instal·lació de població, que en la seva majoria provenen de la ciutat propera i a la qual es desplacen diàriament per treballar.

Quant a Josep Maria Bofarull

Sóc professor de Geografia i Història a l'institut de secundària de la Selva del Camp. La meva carrera professional s’ha desenvolupat al llarg dels últims vint-i-cinc anys en diferents àmbits laborals, tots ells vinculats a l’educació i la formació. Una de les meves passions és la història, i de manera molt especial la contemporània. M’interessen particularment els moviments socials com a instruments de transformació dels segles XIX i XX, fins a la seva culminació en els moviments de protesta i globalització de principis del segle XXI.
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Vocabulari la ciutat i els sistemes urbans. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s