Els MINT que venen comencen a desbancar als BRIC com a potències emergents.

Acrònim per referir-se a Mèxic, Indonèsia, Nigèria i Turquia (MINT). Els experts comencen a mirar amb interès a aquests països conseqüència del seu major creixement i rendiment per a la inversió estrangera. Es preveu que en els pròxims 10 anys i juntament amb els BRIC, aquests vuit països decideixin el futur de l’economia global i siguin els més desitjables pels inversors.

Veure article (United Explanations. 9/06/2014): ADIÓS BRIC. HOLA MINT. ¿SON ESTAS LAS FUTURAS POTENCIAS ECONÓMICAS DEL MUNDO?

Quant a Josep Maria Bofarull

Sóc professor de Geografia i Història a l'institut de secundària de la Selva del Camp. La meva carrera professional s’ha desenvolupat al llarg dels últims vint-i-cinc anys en diferents àmbits laborals, tots ells vinculats a l’educació i la formació. Una de les meves passions és la història, i de manera molt especial la contemporània. M’interessen particularment els moviments socials com a instruments de transformació dels segles XIX i XX, fins a la seva culminació en els moviments de protesta i globalització de principis del segle XXI.
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en BLOC 5. CATALUNYA I ESPANYA EN UN MÓN GLOBALITZAT, Tema 9. El sector secundari. Indústria i construcció., Vocabulari Catalunya i Espanya en un món globalitzat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s