Inside Job

Interessant documental on es descriuen no solament les causes, sinó també els responsables de la crisi econòmica de 2008, que va significar la ruïna de milions de persones arreu dels països desenvolupats, que van perdre les seves llars i els seus llocs de treball i que va posar en qüestionament l’estabilitat econòmica d’occident. A partir d’una extensa i rigorosa investigació i amb entrevistes a financers, polítics i periodistes, es mostra el creixement d’empresaris sense escrúpols i la degradació de la política i l’educació.


<p><a href=”https://vimeo.com/27159349″>Inside Job / Trabajo confidencial o Dinero Sucio</a> from <a href=”https://vimeo.com/user6613919″>Pseudociencia Monetaria</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a&gt;.</p>

Quant a Josep Maria Bofarull

Sóc professor de Geografia i Història a l'institut de secundària de la Selva del Camp. La meva carrera professional s’ha desenvolupat al llarg dels últims trenta-dos anys en diferents àmbits laborals, tots ells vinculats a l’educació i la formació. Una de les meves passions és la història, i de manera molt especial la contemporània. M’interessen particularment els moviments socials com a instruments de transformació dels segles XIX i XX, fins a la seva culminació en els moviments de protesta i globalització de principis del segle XXI.
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Documentals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s