Food INC

Dirigit per Robert Kenner l’any 2008. Es tracta d’un film molt crític i àcid amb el sistema de producció industrial alimentària (agroindústria) dels Estats Units. El documental examina la producció industrial de carn, a la que anomena inhumana i econòmicament  i ambientalment no sostenible. També analitza la producció industrial de gra i verdures, a la que també qualifica d’econòmicament i ambientalment insostenible. Finalment reflexiona sobre el poder econòmic i legal de les grans companyies de producció alimentària i la promoció d’hàbits de consum de menjar poc saludable dirigida cap al públic nord-americà.


<p><a href=”https://vimeo.com/36787755″>Food INC (Subtitulos espa&ntilde;ol)</a> from <a href=”https://vimeo.com/antitoxics”>Anti-T&ograve;xics</a&gt; on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a&gt;.</p>

 

Quant a Josep Maria Bofarull

Sóc professor de Geografia i Història a l'institut de secundària de la Selva del Camp. La meva carrera professional s’ha desenvolupat al llarg dels últims vint-i-cinc anys en diferents àmbits laborals, tots ells vinculats a l’educació i la formació. Una de les meves passions és la història, i de manera molt especial la contemporània. M’interessen particularment els moviments socials com a instruments de transformació dels segles XIX i XX, fins a la seva culminació en els moviments de protesta i globalització de principis del segle XXI.
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Documentals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s